LEVERING & VERZENDING

Uw bestelling wordt gemiddeld binnen drie werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden tenzij anders gemeld.

De artikelen worden via bpost verzonden.
Bij beschadiging, vermissing of andere problemen, na ontvangst van de goederen zijn we niet aansprakelijk.

Verzendkosten:
Gratis verzenden binnen Belgie vanaf €100,00


RETOUR & RUILEN

Indien uw aankoop niet perfect aan uw eisen voldoet kan u de ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven per mail info@lou-en-fonz.be. Stuur de schoenen onbeschadigd en compleet in originele staat, ongedragen en in hun originele doos terug. Dit gedurende 14 dagen vanaf de levering, de kosten hiervoor betaald u zelf. In geval van ruiling sturen we eenmalig op onze kosten de geruilde artikelen naar u terug. In geval van terug betaling zodra Lou&Fonz alles in goede staat, onbeschadigd en compleet heeft ontvangen, zal dit bedrag binnen de 30 dagen terugstorten op het rekeningnummer van de klant. De oorspronkelijke verzendkosten zullen in mindering gebracht worden.

Artikels met korting worden niet terug genomen.

De schoenen worden retour genomen indien:

- Binnen 14 werkdagen na ontvangst van u bestelling
- De schoenen zijn in originele staat van verzending, ongedragen en in hun originele doos.
- Artikels met korting worden niet terug genomen
- Het risico van verzenden ligt geheel bij de klant. Om van een geldige retour te kunnen spreken dienen de goederen bij Lou&Fonz toe te komen.

 

PRIVACY

Overdracht, opslag en beveiliging van uw persoonlijke informatie

Ontvangers

Om aan uw verzoeken te voldoen, kan het nodig zijn dat wij uw persoonlijke gegevens delen of anderszins overdragen, zoals aan de verkoop-, communicatie- die in uw land zijn gevestigd of die relevant zijn.

Wij kunnen uw persoonsgegevens ook delen met onze dienstverleners die namens ons diensten verrichten, voor de doeleinden die in dit Privacybeleid worden beschreven. Wij verplichten deze dienstverleners contractueel om de persoonlijke informatie alleen te gebruiken of openbaar te maken als dit nodig is om diensten namens ons uit te voeren.

 

Beveiliging via het internet 

Geen enkele datatransmissie via het internet of website kan gegarandeerd veilig zijn tegen inbraak.  Wij handhaven echter commercieel redelijke fysieke, elektronische en procedurele veiligheidsmaatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen in overeenstemming met de wettelijke vereisten inzake gegevensbescherming.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt opgeslagen op onze beveiligde servers of die van onze onderaannemers en is toegankelijk en wordt gebruikt met inachtneming van ons beveiligingsbeleid en onze beveiligingsnormen.

Uw persoonlijke informatie kan worden geraadpleegd door personeel of leveranciers in, overgedragen aan, en/of opgeslagen op een bestemming buiten het land waar u zich bevindt, waarvan de wetten inzake gegevensbescherming van een lagere standaard kunnen zijn dan die in uw land.  Wij zullen, in alle omstandigheden, persoonlijke informatie beschermen zoals uiteengezet in dit Privacybeleid.  

  

Bewaring van gegevens 

Onze bewaartermijnen voor persoonsgegevens zijn gebaseerd op zakelijke behoeften en wettelijke vereisten. Wij bewaren persoonsgegevens zo lang als nodig is voor het verwerkingsdoel of de verwerkingsdoelen waarvoor de informatie is verzameld, en elk ander toegestaan, verwant doel. Wij kunnen bijvoorbeeld de informatie die u ons hebt verstrekt, bewaren zolang dat nodig is om u de diensten te verlenen die u via onze Website hebt aangevraagd en tot de termijn voor claims die uit deze diensten kunnen voortvloeien, is verstreken, of om te voldoen aan wettelijke vereisten met betrekking tot het bewaren van dergelijke gegevens. Dus als wij uw persoonsgegevens voor meer dan één doel gebruiken, zullen wij ze bewaren totdat het doel met de langste termijn is verstreken; maar wij zullen stoppen met het gebruik ervan voor het doel of de doelen met een kortere termijn zodra die termijn is verstreken.

Wanneer persoonsgegevens niet langer nodig zijn, anonimiseren wij de gegevens onomkeerbaar (en kunnen wij de geanonimiseerde informatie verder bewaren en gebruiken) of vernietigen wij de gegevens op veilige wijze.