Lou&Fonz is een droom die uitkomt. 

In 2003 studeerde Sofie af als kostuumdesigner aan de Antwerpse Academie. Samen met haar echtgenoot Joris runt ze een eigen bedrijf (Bad Taste) in styling en decor voor reclamespots, films, theater en fotoshoots. Na de geboorte van hun dochter Lou kreeg die focus op mooie en bijzondere spullen nog een extra dimensie: kindermode.  

Sofie miste daarbij vaak een hippe winkel met een kwalitatief, mooi en bijzonder aanbod kinderschoenen in Antwerpen. Vanuit die persoonlijke ervaring groeide Lou&Fonz: een kleinschalige, gezellige winkel waar je met veel liefde wordt geholpen in je zoektocht naar de perfecte kinderschoen. Schoonheid en kwaliteit gaan hand in hand. 

Want voor Lou&Fonz is niets zo kostbaar als een kindervoetje. Schoenen met de perfecte leest zijn nu eenmaal onmisbaar bij een gezonde groei en kunnen later heel wat rugpijn en andere kwaaltjes voorkomen. 

Lou is de muze. 

Fonz, haar onafscheidelijke vriend, is de vrolijke hond des huizes. In de winkel zal je vaak de lieve grootmoeder van Lou ontmoeten die je met raad en daad zal bijstaan bij het vinden van het perfecte paar kinderschoenen. 

Zo vertelt Lou&Fonz ook het mooie verhaal van een bijzonder driegeslacht. 

Wees heel erg welkom!

MISSIE

Zoals we weten, leren kindjes lopen op de blote voetjes. Hierdoor worden de spieren goed gebruikt, waardoor deze optimaal kunnen ontwikkelen. Een stevige kinderschoen is hierbij een perfecte aanvulling. Door de juiste vorm biedt hij de nodige steun en zorgt hij ervoor dat de voet bij het stappen op zijn plaats blijft en correct kan afwikkelen.

Lou&Fonz levert enkel topkwaliteit. Een goede ontwikkeling van het jonge lichaam begint met de basis, het kostbare kindervoetje. Daarom kozen we voor jou enkel schoenen met een perfecte leest met oog voor ecologie en duurzaamheid. Daarbij worden onze schoenen uitsluitend in Europa gemaakt.

Bij je bezoek aan onze winkel zal je versteld staan van de gezellige, originele inrichting, die je meteen op je gemak zal stellen. We verwelkomen je met een oprechte glimlach en kindvriendelijke aanpak en geven jou eerlijk en professioneel advies, waardoor je naar buiten stapt met het perfecte paar!

 

Uitgelichte producten